Art


Dankzij de artistieke en kunstzinnige achtergrond van Folkzien is er materiaal en andere beeldende constructies ter beschikking voor illustraties, geschenken en ontwerpen...

Boek Europees Volk Dunghaboeken Vorming diatoIn huis worden deze gebruikt voor lesboeken, CD's en filmmateriaal. De kunst van Folkzien is in alle facetten veelzijdig. Verscheidene disciplines met verrassend meerdere onderverdelingen zijn onze kunst dus: Theatrale verhalen, expressie, muziek en beeldend werk met verschillende materialen.

art zon

Een van onze verworven bedrevenheid heeft een oude techniek als basis, gebruik makend van bijenwas, pigmenten, hars en andere ingrediënten. Dit procedé werd 3500 jaar geleden al toegepast. Door dit te combineren met andere technologie verkregen we een verrassend en eigenzinnig resultaat. We gebruik ambachtelijke grafische technieken uit een ver verleden, zoals etsen, was etsen.

art nyckelharpa

In de schilderkunst zijn aquarellen de hoofdmoot

art goudkust

In het monumentale ligt een stellage aan de basis. In mixed media kunt u video's aanschouwen. Via onderstaande links zijn video's toonbaar.

Keskenoate trailer

pieds scotische

portret folkzien

Colours

who killed the shoemaker

Optreden Podium 10 in bladel januari 2011

Wat betreft muziekfragmenten en geluidsdragers zijn er verschillende toonbeelden te verkrijgen voor professionele doeleinden en promotie. DVD In Naam Van De Vader van Keskenoate met muziek van Folkzien is volledig uitverkocht. Uitlenen is mogelijk.

In naam van de vader

De geluidsdrager van de filmmuziek is opnieuw uitgegeven als CD Winter Wint.

CD Winter Wint CD Winter Wint voorkantIrremplacable

CD Irremplac╠žable is de nieuwste dubbel cd van Folkzien

Label Marianne Label Rene


CD1 T/M Marianne Wynen

 1. Save The Earth
 2. Run
 3. Nooit Meer Alleen
 4. l'île De Hoëdic
 5. Johnny
 6. Zoete Wind
 7. A Lovesong
CD2 T/M René Krol

 1. Zot Van
 2. The Sanderling
 3. After The Gail
 4. Damned Ship
 5. Once She Was
 6. Marriage
 7. Catch My Falllast img

Dagelijks wordt nieuw materiaal vervaardigd, hetzij in afbeeldingen, bewerkingen opnames of nieuwe melodieën. Ze worden herwerkt voor een nieuwe uitgave van folkzien. We kijken reikhalzend uit naar een nieuwe CD waar de nadruk wordt gelegd op instrumentale suites gespeeld op nyckelharpa en eenkorig diato aangevuld met cello of metaalpercussie in nieuwe samenwerkingsverbanden. Repetities zijn vol op aan de gang. De stijl die uitstraalt van deze afbeelding heeft een diep inspirerende weerslag op de komende muziekplaat. Verwacht midden 2015.